Martin Scorseses to næste film er begge udskudt

Martin Scorseses to næste film er begge udskudt
Martin Scorsese. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

I foråret kom det frem, at Martin Scorsese var i gang med at udvikle en biopic om den ikoniske sanger Frank Sinatra, foruden også at have planer om at finansiere en filmatisering af Shūsaku Endōs roman ’The Life of Jesus’.

Planen var, at begge film skulle gå i optagelse i år lige efter hinanden, men nu skriver Variety, at projekterne er udskudt.

’The Life of Jesus’ skulle oprindeligt have været den første til at gå i optagelse, og Varietys kilde fortæller, at filmen, trods udskydelsen, stadig er i udvikling. Imens var Sinatra-filmen udset til at begynde produktion med en startdato i november, som efter sigende blev aflyst uden nogen umiddelbar melding om en ny tidshorisont. Ingen af projekterne står altså til at blive optaget i år.

Der har hersket tvivl om, hvorvidt Sinatra-familien ville godkende, at en historie om musikikonet blev ført op på det store lærred, da Tina Sinatra – datteren fra Franks første kone – styrer farens bo. Hun står muligvis ikke inde for en film, som involverer forholdet til sangerens anden kone Ava Gardner, der førte til bruddet på det første ægteskab.

Man må altså tålmodigt vente på de to film, som ellers angiveligt havde store Hollywood-stjerner på tegnebrættet. Scorsese skulle have udset sig sin vanlige kompagnon Leonardo DiCaprio som Sinatra og Jennifer Lawrence som Ava Gardner. Andrew Garfield og Miles Teller var angiveligt i kikkerten til roller i ’The Life of Jesus’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af