Matt Reeves bekræfter planen om en ’The Batman’-trilogi

Matt Reeves bekræfter planen om en ’The Batman’-trilogi
'The Batman'. (Foto: Warner Bros.)

Siden ’The Batman’ fik premiere i 2022, har Matt Reeves’ version af Gotham fået vokseværk i bedste superheltestil. Spinoff-miniserien om Colin Farrells ’The Penguin’ har premiere på Max i denne måned, mens ’The Batman Part II’ er i udvikling og står til premiere i 2026.

Og som mange Batman-fans nok både håber og forventer, er det Matt Reeves’ hensigt, at filmene skal blive til en trilogi. Det bekræfter instruktøren i et interview med Collider. »Ja, det er stadig planen«, siger Reeves og fortsætter: »Altså, det holder sig meget tæt til vejen, vi forestillede os«.

Desuden fortæller amerikaneren, hvordan han forklarede sin vision for ’The Penguin’ til HBOs øverste chef Casey Bloys, dengang serien var i støbeskeen.

Efter hændelserne i ’The Batman’ kommer Oz Cobb-karakteren nemlig til at udnytte muligheden for at stige i graderne i Gothams kriminelle verden. »(…) Det her er øjeblikket, hvor Rob (Robert Pattinson, red.) fortæller i slutningen af filmen, nogle mennesker kommer til at gribe chancen for at tage fat i, hvad de kan. Og det er Oz. Det var nærmest ligesom at forestille sig et aspekt af historien som en slags ’Scarface’-fortælling, en slags gangster-fortælling«.

Netop Colin Farrell som The Penguin er den eneste bekræftede tilbagevendende rolle i ’The Batman Part II’, naturligvis foruden Robert Pattinson i den titulære rolle.

Toeren har premiere 2. oktober 2026.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af