Richard Gadd vinder tre Emmy-priser for ’Baby Reindeer’ – men nægter at lave en efterfølger

Richard Gadd vinder tre Emmy-priser for ’Baby Reindeer’ – men nægter at lave en efterfølger
Richard Gadd til Emmy Awards 2024. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Miniserien ’Baby Reindeer’ blev et massivt hit på Netflix i foråret, og under nattens Emmy-uddeling løb den afsted med seks statuetter.

Tre af dem blev modtaget af seriens skaber og hovedrolleindehaver Richard Gadd, som i miniserie-kategorien vandt for Bedste Manuskript, Bedste Mandlige Hovedrolle samt prisen for Bedste Miniserie.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Og det forbliver også en miniserie, hvis det står til Gadd selv. Den 35-årige skotte, som baserede serien på sin egen stalkingoplevelse, meldte nemlig ingen interesse for at fortsætte historien, da han talte med IndieWire på den røde løber til Emmy-showet.

»Jeg er meget stolt af den slutning. Jeg kæmpede hårdt for den slutning. Jeg ønskede virkelig, at ’Baby Reindeer’ sluttede på den måde, som det gjorde«, forklarer Gadd.

»Sæsonen føles fuldt afrundet, hvilket jeg elsker. Og nogle ting er bedst efterladte. Og jeg tror, der er så meget kærlighed til den. At efterlade den på platformen som en slags kunstnerisk perle, folk kan nyde, er helt fint med mig«.

’Baby Reindeer’ kan ses på Netflix

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af