Selena Gomez vender tilbage til Disney Channel-rolle i første trailer til ‘Wizards Beyond Waverly Place’

Selena Gomez vender tilbage til Disney Channel-rolle i første trailer til ‘Wizards Beyond Waverly Place’
Selena Gomez i 'Wizards Beyond Waverly Place'. (Foto: Disney+)

Selena Gomez er ikke ensporet, når det gælder skuespilkarrieren.

Udover at være aktuel i den nyeste sæson af den populære krimiserie ‘Only Murders in the Building’, kan man se hende i den Guldpalme-nominerede musical ‘Emilia Pérez’, men altså også i til sin gamle Disney Channel-rolle som troldmand i ‘Wizards of Waverly Place’ (som de fleste nok husker på dansk som ‘Magi på Waverly Place’).

I den første trailer til den kommende reboot, ‘Wizards Beyond Waverly Place’, ser man Gomez som Alex Russo, der aflægger sin bror Justin (David Henrie) et visit.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I tiden siden den gamle serie, er Alex blevet protegé for en ung magiker, som hun får brug for sin brors assistance med. Det vækker dog en række udfordringer, da han i stedet har skabt en tilværelse med familie, men uden magi.

Udover de to gamle hovedrolleindehavere finder man den 14-årige Janice LeAnn Brown som den unge troldmand Billie, der skal lære at få styr på sine magiske kræfter.

‘Magic Beyond Waverly Place’ får premiere i USA 30. oktober. Om den lander samtidig på danske Disney+ vides ikke.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af