Shailene Woodley skal spille rocklegende

Shailene Woodley skal spille rocklegende
Shailene Woodley. (Foto: Craig Barritt/Getty Images for TIME)

En kommende biopic fortæller historien om den berømte amerikanske rocksanger Janis Joplin.

Her bliver det Shailene Woodley, som skal portrættere sangeren. Hun er desuden også producer på filmen. Det skriver Variety.

Joplin nåede at udgive tre albums i sine aktive år – to med gruppen Big Brother and the Holding Company og et enkelt soloalbum – men døde tragisk af en heroin-overdosis i 1970 i en alder af blot 27 år, hvorledes hun altså blev tragisk medlem af Club 27.

Der har tidligere været forsøg på at bringe sangerens historie op på det store lærred, som aldrig er blevet realiseret, både med Amy Adams og senere Michelle Williams i spil til rollen. Nu er opgaven altså landet i favnen på Woodley, som senest var filmaktuel sidste år i både ’Misanthrope’, ’Ferrari’ og ’Dumb Money’.

Der meldes ikke noget om filmens titel, instruktør eller plot, men i en offentliggørelse fra filmkommissionen udtaler Woodley, at det har været afgørende, at den skulle optages i den amerikanske stat. »Californien betød så meget for Janis Joplin«, og at »(…) staten blev scenen hvorpå hun ikke bare udforskede hendes musik men også hendes stærke menneskelighed«.

Det vides ikke, hvornår filmen får premiere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af