Sidste sæson af ‘The Handmaid’s Tale’ går i optagelse – premieretidspunkt på plads

Sidste sæson af ‘The Handmaid’s Tale’ går i optagelse – premieretidspunkt på plads
'The Handmaid's Tale'. (Foto: Hulu)

Tilbage i 2022 blev ‘The Handmaid’s Tale’ forlænget med sjettte og sidste sæson, og nu er holdet bag den dystopiske hitserie omsider gået i optagelse. Det skriver Deadline.

I går annoncerede streamingtjenesten Hulu (der producerer og distribuerer serien i USA), at ‘The Handmaid’s Tale’ begyndte optagelserne 3. september. I samme ombæring afslørede de, at sjette sæson får premiere i foråret 2025.

Sammen med nyheden delte Hulu på Instagram et foto af hovedrolleindehaver Elisabeth Moss med et klaptræ på første optagedag. Første afsnit instrueres ifølge Deadline af skuespilleren, der også tidligere har instrueret tre afsnit af sæson fire og fem.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Handmaid’s Tale’-serien er skabt af Bruce Miller og tager som bekendt udgangspunkt i Margaret Atwoods klassiske sci-fi-roman fra 1985.

Soundvenues anmelder, Damla Erdölek, var ikke synderligt begejstret for femte sæson, som blev tildelt tre stjerner. »’The Handmaid’s Tale’ har skruet op for action og handling, men taber karaktererne på vejen«, skrev hun ved premieren i 2022.

Herhjemme kan serien streames på Max og Viaplay.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af