Angelina Jolie vækker berømt diva til live i traileren til ‘Maria’

Angelina Jolie vækker berømt diva til live i traileren til ‘Maria’
Angelina Jolie som Maria Callas i 'Maria'. (Foto: Netflix)

Angelina Jolie skal inkarnere Maria Callas i Pablo Larraíns kommende biopic ‘Maria’, der fortæller om den berømte operasangers sidste dage.

I filmens første lange trailer kan man tage forsmag på skuespillerens skildring af den berømte diva, mens vi dog stadig må vente på at få resultatet af Jolies operatræning at høre i selve filmen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Maria’ foregår i slutningen af Paris i 1970’erne, hvor Maria Callas lever paranoid og isoleret, efter hun har mistet sin stemme, og ser tilbage på sit liv og sin karriere, der var præget af både enorm succes og skandaler.

Rollen forventes at score Angelina Jolie en Oscar-nominering. I forbindelse med rollen har hun brugt syv måneder på at lære at synge opera. Det endelige resultat af sangstemmen i ‘Maria’ er dog en blanding af Jolies stemme og rigtige optagelser af Maria Callas.

Chilenske Pablo Larraín har lavet adskillige alternative biopics om historiske kvinder som præsidentfrue Jackie Kennedy i ‘Jackie’ og Prinsesse Diana i ‘Spencer’. Han var senest aktuel med ‘El Conde’, hvor diktatoren Augusto Pinochet var skildret som vampyr.

Soundvenues filmredaktør Jacob Ludvigsen så ‘Maria’ i forbindelse med verdenspremieren i Venedig, hvor han dog ikke mente den kunne måle sig med Larraíns andre portrætter:  »Denne gang føles det mere som løsrevne fragmenter, der aldrig rigtigt sammenstykker et overbevisende billede af Maria, mennesket bag La Callas«.

‘Maria’ får premiere 30. januar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af