Det seneste nye om den næste James Bond er, at der absolut intet nyt er om den næste James Bond

Det seneste nye om den næste James Bond er, at der absolut intet nyt er om den næste James Bond
Daniel Craig i 'No Time to Die'. (Foto: Nicola Dove)

Tilbage i marts rapporterede det britiske tabloidmedie The Sun, at Aaron Taylor-Johnson var valgt som den nye James Bond, efter Daniel Craig lagde smokingen på hylden med ‘No Time to Die’ fra 2021.

Siden har vi dog ikke hørt mere, og at dømme efter nye udtalelser fra Jennifer Salke, øverste chef for Amazon MGM Studios, der har distributionsrettighederne til spionfranchisen, har den næste Bond-film lange udsigter.

»Der er mange idéer [om potentielle skuespillere], der har poppet op, som jeg syntes er interessante«, siger hun i et interview med The Guardian.

»Jeg synes, der er mange forskellige veje, vi kan gå. Vi har et godt og tæt forhold til Eon og Barbara og Michael. Vi er ikke interesserede i at ændre den måde, disse vidunderlige film bliver skabt på. Vi følger deres lead«, fortsætter hun med henvisning til Barbara Broccoli og Michael G. Wilson, der styrer Bond-franchisen gennem deres Eon-selskab.

»Det globale publikum vil være tålmodige. Vi vil ikke have for lang tid mellem filmene, men vi er ikke bekymrede på nuværende tidspunkt«, lyder det fra Jennifer Salke.

Med andre ord virker de konkrete detaljer om den kommende 007-film til at ligge et godt stykke ude i fremtiden – og det kan meget vel vise sig, at Taylor-Johnson-nyheden var en and i sidste ende.

Barbara Broccoli udtalte i 2022, at de planlægger »en genopfindelse af Bond«, og dengang sagde hun, at optagelserne mindst slå to år ude i fremtiden.

Det centrale ord her bliver nok »mindst«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af