Jeremy Strong savner ikke sin ’Succession’-rolle – »det fuckede mig op«

Jeremy Strong savner ikke sin ’Succession’-rolle – »det fuckede mig op«
Jeremy Strong i 'Succession'-finalen. (Foto: HBO Max)

Jeremy Strong satte en tyk streg under sit skuespiltalent som den tragisk ustabile milliardærsøn Kendall Roy i ’Succession’.

Men skuespilleren savner imidlertid ikke rollen, som sikrede ham en Emmy og en Golden Globe. I et interview med Sunday Times (via Variety) fortæller Strong nemlig, at arbejdet »fuckede mig op«.

»Den serie var en umålelig gave. Materialet et festmåltid. Så det savner jeg. Men Kendalls kamp var svær at bære i syv år. Og der er bare så meget mere, jeg gerne vil lave«, siger Strong, som også afviser idéen om at spille med i en Kendall-spinoff:

»Det er ikke noget, jeg ønsker at gøre mere. Jeg er bevidst om, at det er en af de centrale kapitler i mit liv, men jeg savner det ikke«.

I stedet var Strong hurtig til at dykke ned i sin næste karakter, nemlig den kompromisløse advokat og Donald Trump-mentor Roy Cohn, som han spiller i ’The Apprentice’, der får dansk premiere om lidt. »Jeg gik direkte ind i Roy Cohn, delvist bare for på en måde at ryste (’Succession’, red.) af mig«, siger Strong og kalder Roy Cohn »den mest fascinerende person«, han nogensinde har forsøgt at portrættere.

The Apprentice har dansk biografpremiere 17. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af