Marvels instruktørløse ’Blade’-remake udskydes for fjerde gang

Marvels instruktørløse ’Blade’-remake udskydes for fjerde gang
Mahershala Ali til Comic-Con i San Diego i 2019. (Foto: Albert L. Ortega/Getty Images)

Det nye ’Blade’-remake er efterhånden ikke så nyt mere, selvom intet er blevet optaget endnu. Marvels kommende version af vampyr-helten, der har Mahershala Ali i hovedrollen, har været i produktionslimbo i flere år, og nu er filmen blevet udskudt endnu engang.

Ifølge IndieWire har Disney faktisk helt fjernet titlen fra deres plan for 2025, hvor seneste premieredato lå 7. november, og indtil videre er ’Blade’ ingen steder at finde i Disneys overordnede program. Marvel har dog indsat tre anonyme premieredatoer helt fremme i 2028 på 18. februar, 5. maj og 10. november, og man kunne forestille sig, at ’Blade’-premieren kunne ligge på en af disse.

Filmen blev oprindeligt annonceret helt tilbage i 2019 med premieredato den 3. november 2023, og siden har den ene forhindring efter den anden stået i kø. Bassam Tariq stod først til at instruere filmen, men forlod projektet grundet kreative uenigheder, hvorefter premieredatoen blev skubbet til 6. september 2024. Yann Demange erstattede Tariq, men så kom Hollywood-strejken, som udskød filmens premiere endnu en gang.

Tidligere på året kom det så frem, at Demange også havde forladt projektet, og siden har filmen stået uden instruktør. Og den dengang nye premieredato i november næste år har så tydeligvis også vist sig at være urealistisk.

Indiewire skriver også, at seneste udkast til manuskriptet er skrevet af Eric Pearson. Desuden er Mia Goth castet til skurkerollen som Lilith, mens Ali stadig står til at spille den titulære hovedrolle.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af