Paul Schrader udvandrede fra ’Joker: Folie Á Deux’ efter 25 minutter – »det er en virkelig dårlig musical«

Paul Schrader udvandrede fra ’Joker: Folie Á Deux’ efter 25 minutter – »det er en virkelig dårlig musical«
'Joker: Folie à Deux'. (Foto: Warner)

Den længe ventede ’Joker: Folie Á Deux’ har hurtigt cementeret sig som årets store flop i Hollywood, og størstedelen af både anmeldere og publikum er tilsyneladende enige omkring skuffelsen.

Endnu en kritiker har nu meldt sig i form af den garvede ‘Taxi Driver’-manuskriptforfatter og instruktør Paul Schrader, som ikke kunne udstå mere end 25 minutter af den nye retssagsmusical. Det fortæller han til Interview Magazine.

»Jeg så ’Joker: Folie Á Deux’. Jeg så omkring 10 eller 15 minutter af den. Jeg gik, købte noget, kom tilbage, så 10 minutter mere. Det var nok«.

Schrader, der aldrig er bleg for at sige sin ærlige mening på filmfronten, holder sig ikke tilbage med sit generelle mishag ved ‘Joker’-fortsættelsen, som han kalder »en virkelig dårlig musical«. Også de centrale hovedroller, Joaquin Phoenix og Lady Gaga har han ikke meget tilovers for:

»Jeg kan ikke lide dem som skuespillere. Jeg kan ikke lide dem som karakterer. Hele molevitten kan jeg ikke lide. Altså, de er personer, hvor du ville smutte ud af bagdøren, hvis de mødte op ved dit hus«, siger Schrader.

Den 78-årige ’Taxi Driver’-manusforfatter er i år aktuel med ’Oh, Canada’, som havde premiere på Cannes-festivalen i år og har Richard Gere, Uma Thurman og Jacob Elordi på rollelisten.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af