Sam Mendes vender næppe tilbage til James Bond-universet – men, »man skal aldrig sige aldrig«

Sam Mendes vender næppe tilbage til James Bond-universet – men, »man skal aldrig sige aldrig«
Daniel Craig som James Bond. (Foto: PR)

Sam Mendes, som står bag to Daniel Craig-anførte James Bond-film, ’Skyfall’ og ’Spectre’, tvivler på, at han vender tilbage til den populære franchise.

Faktisk har han en klar fornemmelse af, at Bond-producerne har en specifik smag, når det kommer til at vælge instruktører.

»De vil have lidt mere formbare folk, som er tidligere i deres karriere, som måske kommer til at bruge det som et springbræt, og som er mere kontrollerbare for studiet«, siger Mendes i et interview med Inverse.

Den Oscar-vindende instruktør vil dog ikke lukke døren helt til franchisen, og om en ny Bond-film nogensinde kunne overvejes for ham, siger han »man skal aldrig sige aldrig«.

»Det var rigtig godt for mig på det tidspunkt i mit liv. Jeg havde det som om, det skød mig ud af nogle gamle vaner. Det fik mig til at tænke på en større skala. Det fik mig til at bruge forskellige dele af min hjerne. Man er nødt til at have meget energi«, forklarer Mendes videre om rollen.

I øjeblikket er den 59-årige brite aktuel med ’The Franchise’, hvor han både er medskaber og instruktør. HBO-serien tager fat på den turbulente opgave det kan være at producere en film i en stor superheltefranchise. Den størrelse af en produktion har Mendes tydeligvis har erfaring med – og specifikt savner han ikke at arbejde med greenscreen: »Der er noget så svært og luftløst ved de omgivelser. Du har intet at reagere på, du står ikke i den virkelige verden«.

’The Franchise’ kan ses på Max.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af