Det mest vanvittige serie-twist i nyere tid får en sæson 2

Det mest vanvittige serie-twist i nyere tid får en sæson 2
'Sugar'. (Foto: Apple TV+)

Colin Farrell-serien ‘Sugar’ fik premiere i foråret og vakte opmærksomhed med et twist undervejs, der er så vanvittigt, at det fik nogle til at slukke øjeblikkeligt og andre til at se nysgerrigt videre lige så hurtigt. Jeg skal selvfølgelig nok undlade at spoile det her.

I serien spiller den ‘The Penguin’-aktuelle skuespiller privatdetektiven John Sugar, der hyres af Hollywood-bossen Jonathan Siegel til at finde dennes forsvundne barnebarn Olivia. Sugar er en kæmpe filmbuff, og serien inkorporerer flittigt elementer fra klassiske detektiv-film.

Nu forlænges ‘Sugar’ med sæson 2, hvor han tager en ny sag om en savnet person på sig, mens han også afsøger, hvad der skete med hans forsvundne søster.

»Siden premieren er publikum blevet grebet af mysterierne og twistene i ‘Sugar’, med en utroligt præstation af Colin Farrell i centrum«, lyder det fra Apples programchef Matt Cherniss i en pressemeddelelse.

Soundvenues anmelder Peter Kruse Dam Jensen hørte til dem, der havde svært ved at købe den voldsomme drejning i sæson 1. Han skrev:

»Personligt fandt jeg det umanerligt klodset – faktisk ufrivilligt komisk – men andre vil måske byde overraskelsen velkommen. Det er nok en smagssag«.

‘Sugar’ kan ses på Apple TV+.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af