‘Slow Horses’ sæson seks får grønt lys

‘Slow Horses’ sæson seks får grønt lys
'Slow Horses' sæson 4. (Foto: Apple TV+)

Fjerde sæson af spionserien ‘Slow Horses’ er netop slut med en forrygende finale, der teasede næste sæson.

Derudover har Apple TV+ nu også bekræftet, at serien fortsætter med en sjette sæson.

‘Slow Horses’ følger Gary Oldmans hovedkarakter Jackson Lamb, der holder til på Slough House, hvor MI5-agenter sendes hen, når de egentlig burde fyres, men ved for meget.

I år var ‘Slow Horses’ nomineret i adskillige kategorier ved Emmy-uddelingen, hvor det dog kun var den britiske manuskriptforfatter Will Smith, der gik hjem med et trofæ for sit manuskript til afsnittet ‘Negotiating with Hostages’ fra sæson tre.

Soundvenues anmelder Lau Lehrmann skrev efter seriens tredje sæson, at ‘Slow Horses’ var »tidens bedste spionserie«. Siden er hypen bestemt ikke blevet mindre, og serien er et stort hit hos både seere og anmeldere.

‘Slow Horses’ er baseret på Mick Herrons populære bogserie, så der burde heldigvis være rigeligt gods til seriefortsættelsen.

Det vides ikke, hvornår sæson seks går i optagelse. Til at starte med må vi glæde os til sæson fem, der endnu ikke har fået en premieredato. Indtil videre har serien dog holdt en kadence, hvor der ikke er gået mere end et halvt eller et helt års tid mellem sæsonerne, så det bliver den forhåbentlig ved med.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af