Tom Hollands fik Christopher Nolan-rolle i »livsændrende telefonopkald«

Tom Hollands fik Christopher Nolan-rolle i »livsændrende telefonopkald«
Tom Holland i 'Spider Man: No Way Home' (Foto: PR)

Tom Holland har fået hovedrollen i Christopher Nolans næste film.

Det er en stor karrieremulighed for ‘Spider-Man’-skuespilleren, der tog imod rollen uden at vide, hvad projektet kommer til at gå ud på.

Den 28-årige skuespiller sammenligner derfor også telefonopkaldet fra Nolans lejr med, da han fik rollen som Peter Parker i ‘Spider-Man: Homecoming’ fra 2017.

»Da muligheden kom, var det et livsændrende telefonopkald. Det mindede om at få opringningen om ‘Spider-Man’ for 10 år siden«, fortalte Holland Good Morning America.

Holland har siden sine tre ‘Spider-Man’-film ikke haft helt så stor succes med sine rollevalg. Han havde hovedrollen i spilfilmatiseringen ‘Uncharted’ og Apple TV+-serien ‘The Crowded Room’, der begge fik en hård medfart. Derudover har skuespilleren kunne ses på de skrå brædder i London i en opsætning af ‘Romeo og Julie’.

Udover de to tilknyttede skuespillere, Matt Damon og Holland, og en premieredato 17. juli 2026 vides der ikke noget om, hvad det kommende Nolan-projekt handler om.

»Det eneste jeg kan sige er, at jeg er utrolig spændt. Og åbenlyst beæret, men det er alt, jeg kan sige, for hvis jeg skal være ærlig, er det alt, jeg ved«, lød det videre fra Holland.

Derudover kunne Holland fortælle om den kommende fjerde ‘Spider-Man’-film, at den går i optagelse næste sommer.

»Ideen er lidt skør. Den er lidt anderledes end andet, vi har lavet før, men jeg tror virkelig, at fans kommer til at tage godt imod den«, fortalte han.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af