Will Smith og Michael Bay genforenes i ny Netflix-actionfilm

Will Smith og Michael Bay genforenes i ny Netflix-actionfilm
Will Smith til premieren på 'Bad Boys: Ride or Die' i Berlin. (Foto: Gerald Matzka/Getty Images for Sony Pictures)

Det er 21 år siden, Michael Bay senest instruerede en film med Will Smith på rollelisten i form af ‘Bad Boys II’. Det bliver der snart lavet om på.

The Wrap kan således fortælle, at actionveteranen Bay er på tale til at instruere en ny Netflix-film med Smith i hovedrollen.

Titlen er ‘Fast and Loose’, og bag manuskriptet står brødreduoen Jon Hoeber og Erich Hoeber (‘The Meg’) sammen med Eric Pearson (‘Thor: Ragnarok’) og Chris Bremmer (‘Bad Boys: Ride or Die’).

Den kommende actionfilm, der endnu ikke fået en premieredato, handler om en mand, der vågner op i den mexicanske by Tijuana uden at kunne huske sin fortid. Han finder dog ud af, at han har levet et dobbeltliv som både gangsterboss og undercover CIA-agent.

Dette er blot én af flere kommende prominente roller for Will Smith, der altså må siges at være tilbage i Hollywood-varmen efter den famøse lussing, han gav Chris Rock under Oscar-showet i 2022.

I sommers kom det således frem, at Smith både har sci-fi-filmen ‘Resistor’ og en kommende serie af ‘Westworld’- og ‘Fallout’-duoen Jonathan Nolan og Lisa Joy på tegnebrættet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af