Nintendo fejrer Mario-jubilæum med nostalgi-orgie

Nintendo fejrer Mario-jubilæum med nostalgi-orgie
Super Mario Bros.

Det har længe været rygtet, at Nintendo havde en større opsamling af klassiske ‘Super Mario’-spil på vej, og nu er den sikker: Vi går et efterår i møde, der står i den italienske blikkenslagers tegn.

Nintendo valgte i dag ret overraskende at lancere en af deres Nintendo Direct ud af det blå, hvor Mario for alvor blev fejret. Og det er da heller ikke uden grund. Det er nemlig 35 (!) år siden, at ‘Super Mario Bros.’ første gang så dagens lys tilbage i 1985.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dagens største annoncering er opsamlingen ‘Super Mario 3D All-Stars’, der inkluderer ‘Super Mario 64’, ‘Super Mario Sunshine’ og ‘Super Mario Galaxy’ i optimerede udgaver til Nintendo Switch.

Du skal dog være hurtigt ude, hvis du vil have fingrene i ‘Super Mario 3D All-Stars’, for den udkommer i en begrænset periode. Selvom den er digital, er den nemlig kun tilgængelig fra den 18. september til 31. marts 2021.

Blandt de andre annonceringer er der også et hektisk slags battle royale, hvor man spiller 35 personer imod hinanden i ‘Super Mario Bros. 35’. Og så kommer der en AR-udgave af ‘Mario Kart’ med titlen ‘Mario Kart Live: Home Circuit’, hvor du kan fræse rundt på dit stuegulv.

I det hele taget er dagens Nintendo Direct spækket med nyheder, der nok skal få dit nostalgi-barometer til at gå amok. Du kan se alle nyhederne og deres udgivelsesdatoer i videoen ovenfor.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af