Du kan ikke købe en PlayStation 5 i danske butikker ved lanceringen

Du kan ikke købe en PlayStation 5 i danske butikker ved lanceringen

Det er traditionen, at folk camper foran butikker, når nye konsoller lanceres. Men det kommer ikke til at ske i år – i hvert fald ikke for dem, der vil have en PlayStation 5.

Sony har nemlig annonceret, at der ikke vil være noget fysisk salg af konsollen på selve lanceringsdagen.

Tiltaget, der gælder globalt (altså også Danmark), skyldes COVID-19.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Der vil ikke være konsoller til salg i butikker på lanceringsdagen«, skriver Sony på deres blog. »Lad være med at planlægge at stå i kø foran din lokale butik på lanceringsdagen for at få fingre i en PS5«.

Går du med planer om at købe en PlayStation 5, skal du altså bestille den online. Der er dog meldt om udsolgt flere steder, så du kan risikere at skulle vente et godt stykke tid, før du kan modtage den.

Har du derimod allerede forudbestilt en PlayStation 5, vil du naturligvis have mulighed for at afhente den på selve dagen.

Men tjek lige med din lokale Elgiganten, eller hvor du har forudbestilt, hvad de har af regler for afhentning – der kan være visse sikkerhedsforanstaltninger på grund af coronavirus.

PlayStation 5 lanceres i Danmark den 19. november.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af