PlayStation 5 sælges allerede til overpris på DBA

PlayStation 5 sælges allerede til overpris på DBA

Så sker det endelig: I denne uge lanceres PlayStation 5 herhjemme – og det er der flere, der prøver at profitere på.

Konsollen er allerede meldt udsolgt på tværs af landet, og efter Sony annoncerede, at fysiske butikker ikke ville sælge konsollen på lanceringsdagen på grund af corona, er efterspørgslen steget markant.

Det har fået flere lykkejægere til at ty til DBA, hvor de sælger deres forudbestilte konsol til markant overpris.

Et lille udvalg af PlayStation 5, der sælges på forhånd.

Lige nu kan du på DBA finde en PlayStation 5 til 5.000 kroner, men alle annoncerne kører på bud, og de stiger altså hurtigt (hvis man skal tro folkene bag dem). Mange ligger allerede på omkring 10.000 kroner.

Der er primært tale om diskudgaven af PlayStation 5, som står til 4.199 kroner hos danske forhandlere. Den digitale udgave, der altså ikke har fysisk diskdrev, koster derimod fra 3.399 kroner hos forhandlerne.

Adskillige forhandlere – både online og fysiske – har allerede meldt ud, at de ikke forventer at kunne levere konsollen på denne side af nytår. Faktisk har flere kunder modtaget mails i den forgangne uge, hvor deres levering uden varsel er blevet rykket til 2021.

PlayStation 5-forudbestillinger blev tilgængelige tilbage i september, men har siden da været et stort kaos, hvor Sony ikke har kunne følge med efterspørgslen.

Det tyder altså på, at de stadig kæmper en brav kamp med manglende konsoller. Det får nu konsekvenser for folk, der ellers har forudbestilt, da butikkerne har solgt flere konsoller, end de har på lager.

Sony annoncerede tidligere på måneden, at de droppede den fysiske lancering af PlayStation 5 i butikker. Der er altså ikke mulighed for at komme ind i en butik på selve lanceringsdagen for at få fingre i en konsol, der ikke er forudbestilt.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af