Se teaser: ‘Mass Effect’ vender tilbage med remaster – helt nyt spil afsløret i ikonisk sci-fi-univers

Se teaser: ‘Mass Effect’ vender tilbage med remaster – helt nyt spil afsløret i ikonisk sci-fi-univers
Konceptbillede for 'Mass Effect'-universet. (Foto: BioWare)

Så er det bekræftet: Commander Shepard, Liara, Garrus og alle de andre gør comeback, når ‘Mass Effect’-trilogien samles i én udgivelse næste år.

‘Mass Effect Legendary Edition’ inkluderer seriens tre oprindelige spil samt ekstra udvidelser, der er udgivet i tidens løb. Det hele moderniseres til 4K Ultra HD, skriver BioWare.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Samtidig bekræfter BioWare, at opsamlingen ikke vil inkludere nyt indhold: »Målet var ikke at genskabe eller nytænke de oprindelige spil, men at modernisere oplevelsen, så fans og nye spillere kan opleve det originale arbejde i den bedst mulige form«, skriver BioWares direktør Casey Hudson.

Ikke helt overraskende blev det i samme ombæring bekræftet, at BioWare også er i gang med et helt nyt spil sat i ‘Mass Effect’-universet. Der er ingen detaljer om spillet, men det blev akkompagneret af billedet nedenfor.

Konceptbillede for nyt ‘Mass Effect’.

‘Mass Effect Legendary Edition’ lanceres til PlayStation 4, Xbox One og PC i løbet af foråret. Der vil desuden komme optimerede, fremadkompatible udgaver til Xbox Series X og PlayStation 5.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af