God stil eller dårlig smag? Vind muligheden for at købe en PlayStation 5 hos Telia

God stil eller dårlig smag? Vind muligheden for at købe en PlayStation 5 hos Telia
PlayStation 5.

Ja, du læste rigtigt: Lige nu har du simpelthen chancen for at vinde muligheden for at få lov til at købe en PlayStation 5 hos Telia.

Efterspørgslen på PlayStation 5 er gået helt amok, hvilket har fået priserne til at eksplodere på DBA. Og nu byder Telia altså ind med en noget atypisk konkurrence.

Billede af konkurrencen hos Telia.

For at deltage i konkurrencen skal man afgive samtykke til, at Telia må kontakte én »via email, sms, telefon, sociale medier« med henvendelser om »gode tilbud på tv-, mobil-, bredbåndsprodukter og tilbehør samt særlige fordele, som fx rabatter på oplevelser i biografen eller teateret«.

Med andre ord giver du dine data til annoncering og marketing for en chance for at vinde adgang til at købe én ud af 200 PlayStation 5 Digital Edition.

Konkurrencen minder om raffles, som man støder på hos producenter af hypede produkter (et godt eksempel er adidas og yeezy), som PlayStation 5 netop er i disse dage.

Meeen. Det giver altså stadig lidt af dårlig smag i munden, når man har fulgt det cirkus, som PlayStation 5-lanceringen er endt med at være.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af