Sony fjerner ‘Cyberpunk 2077’ fra PlayStation Store

Sony fjerner ‘Cyberpunk 2077’ fra PlayStation Store
'Cyberpunk 2077'.

Det endelige søm i kisten for ‘Cyberpunk 2077’ på PlayStation-konsoller er netop blevet banket i af Sony.

Spillet, som har været voldsomt kritiseret på PlayStation og Xbox One, er blevet fjernet fra PlayStation Store. Der tilbydes desuden refunderinger for digitale udgaver af spillet på PlayStation.

Det er yderst sjældent, at et spil bliver decideret fjernet fra PlayStation Store, men det understreger samtidig den forfatning, som PlayStation 4-udgaven af spillet er i på nuværende tidspunkt.

»SIE bestræber sig på at sikre et højt niveau af kundetilfredshed, og derfor lægger vi ud med at tilbyde fuld tilbagebetaling til alle spillere, der har købt Cyberpunk 2077 via PlayStation Store. SIE fjerner også Cyberpunk 2077 fra PlayStation Store indtil videre«, skriver Sony på deres hjemmeside.

Går man ind på PlayStation Store, kan man stadig finde ‘Cyberpunk 2077’, men spillet kan ikke købes. Det kan derimod kun sættes på ens ønskeliste.

Har man derimod en fysisk udgave af spillet, eller har man nået at købe det i PlayStation Store og vil beholde det, vil spillet stadig modtage opdateringer på PlayStation.

Det vides endnu ikke, hvornår Sony åbner op for salget af ‘Cyberpunk 2077’ på PlayStation Store igen.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af