PlayStation arbejder på remake af ‘The Last of Us’

PlayStation arbejder på remake af ‘The Last of Us’
'The Last of Us'. (Foto: PR.)

Da ‘The Last of Us’ udkom tilbage i 2013, blev det øjeblikkeligt en skelsættende klassiker, der løftede historiefortællingen i blockbuster-spil til et helt nyt niveau.

Siden da er det blevet til efterfølgeren ‘The Last of Us Part II’, som udkom sidste sommer, og en planlagt filmatisering hos HBO.

Og nu er PlayStation tilsyneladende klar med de næste planer for serien: Et remake af det oprindelige spil til PlayStation 5. Det skriver Bloomberg.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den opdaterede udgave af det gamle spil er i meget erfarne hænder, hvis man skal tro rapporten. Den skal nemlig håndteres af Naughty Dog, spillets oprindelige udvikler.

Med otte år på bagen virker det som en oplagt mulighed for PlayStation at malke deres guldko med en relancering, men ifølge Bloombergs kilder skaber planerne uro internt hos PlayStation.

Flere studier mener efter sigende, at PlayStation er for fokuserede på de helt store spil efter en lang årrække, hvor de ellers er blevet rost for at give plads til indiespil og mindre spilstudier.

Rygterne om den interne uro kommer i kølvandet på PlayStations egen udmelding om, at de vil satse mere på filmatiseringer af deres største succeser.

Det kunne altså tyde på, at PlayStation er ved at strømline deres line-up for at kunne tjene flere penge uden for konsolmarkedet, for eksempel ved at sælge deres titler til Hollywood.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af