Et af PlayStations bedste spil bliver gratis i juni for PS+-medlemmer

Et af PlayStations bedste spil bliver gratis i juni for PS+-medlemmer
'God of War'. (Foto: PlayStation)

Mangler du et fremragende PlayStation-spil til sommermånederne, er der godt nyt fra PlayStation Plus.

Tjenesten, der hver måned byder på gratis spil til de betalende medlemmer, har nemlig oppet sig efter et lidt snoldet udvalg de seneste måned, når ‘God of War’ i næste uge træder ind i som stjernen i junis line-up.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘God of War’ udkom oprindeligt til PlayStation 4 i 2018, hvor spillet genstartede serien med krigeren Kratos, som havde skiftet sin græske mytologi ud med nordiske omgivelser.

Det nye reboot blev en kæmpe succes, og det var derfor ikke overraskende, at efterfølgeren ‘God of War: Ragnarök’ blevet teaset i 2020 med en forventet udgivelse året efter.

Efterfølgende var der dog bekymrende stille omkring projektet, hvilket fik os til at spekulere i, at spillet ganske korrekt stod overfor en forsinkelse, så det nu lander senere i 2022.

Derfor giver det også god mening at slippe det fri på PlayStation Plus, så fans kan varme op til efterårets actionbrag, der rammer både PlayStation 4 og 5.

PlayStation skriver desuden på deres blog, at Kratos bliver et af junis tre gratis spil sammen med ‘Naruto to Boruto: Shinobi Striker’ og ‘Nickelodeon All-Star Brawl’. Trioen er tilgængelig fra den 7. juni.

I samme ombæring gør de også opmærksom på, at sidste dag for at tilføje maj måneds spil, som blandt andet inkluderer ‘FIFA 22’, til ens spilbibliotek er mandag den 6. juni.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af