Du kan udleve drømmen som Pep Guardiola i ‘FIFA 23’ – se årets nye tilføjelser i Career Mode

Du kan udleve drømmen som Pep Guardiola i ‘FIFA 23’ – se årets nye tilføjelser i Career Mode
Vinícius Júnior i 'FIFA 23'. (Foto: EA)

‘FIFA 23’ står og tripper i omklædningsrummet, inden det løber på banen næste måned, og nu har en ny video afsløret, hvad vi kan forvente os af spillets karrieredel.

I den syv minutter lange forsmag på Career Mode løftes sløret for nye funktioner og tilføjelser, som ikke kun har betydning for spillerne på banen, men også personalet udenfor.

Fra næste sæson kan du nemlig træde i skoene på stjerne-managers som Pep Guardiola og Thomas Tuchel, hvis du ikke ønsker at starte karrieren som et ukendt talent.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Samtidig fortsætter EA tendensen med at gøre oplevelsen som spiller dybere, når man skal stable en (forhåbentlig) langvarig karriere på benene som stjerneskud.

Det sker denne gang med en videreudvikling af spillerpersonligheden eller, som EA kalder den nye tilføjelse, Player Personality.

Her optjener du point både på og udenfor banen, når du som spiller foretager handlinger, der er med til at definere din spillestil som enten Maverick (stort ego, der jagter berømmelse og mål), Heartbeat (holdets bankende hjerte med fokus på teamarbejde) eller Virtuoso (det tekniske vidunder, der kan afgøre kampe med en enkelt genistreg).

Du kan læse mere om alle sæsonens nye tilføjelse i karrieredelen på EA’s blog her.

‘FIFA 23’ udkommer til stort set samtlige platforme den 30. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af