‘Death Stranding’ skal filmatiseres, men bliver det med Mads Mikkelsen?

‘Death Stranding’ skal filmatiseres, men bliver det med Mads Mikkelsen?
Mads Mikkelsen i 'Death Stranding'. (Foto: PlayStation)

Det populære spil ‘Death Stranding’ har allerede været et hit på PlayStation, og nu tager det turen til Hollywood.

Sådan lyder nyheden fra Hideo Kojima, der har skabt spillet, og som nu er tilknyttet det nye projekt som producer, skriver The Playlist.

Detaljerne om den kommende film er endnu sparsomme, men det helt store spørgsmål er, om spillets stjernespækkede rolleliste tager springet med over på det store lærred.

Oprindeligt blev hovedrollen spillet af Norman Reedus, ligesom Guillermo del Toro og Léa Seudoux også medvirkede.

Det samme var tilfældet med Nicolas Winding Refn, som dukkede op i en mindre rolle, imens Mads Mikkelsen spillede en dyster skurk – begge danskere har i øvrigt gode forhold til Kojima, så det virker ikke helt utænkeligt, at de allerede er kørt i stilling til at gentage succesen.

Filmatiseringen håndteres af Hammerstone Studios, der tidligere i år stod bag gyserhittet ‘Barbarian’, som vi kaldte en af årets bedste film.

Der er tilsyneladende store planer for filmen, som ifølge produktionsselskabet forhåbentlig kan adskille sig fra andre filmatiseringer af spil, som ofte har et (fortjent) dårligt ry:

»Ulig andre stort anlagte filmatiseringer af spil bliver dette projekt langt mere intimt og med begge ben på jorden. Vores mål er at redefinere, hvad en spilfilmatisering kan være, når man har kreativ og kunstnerisk frihed«, lyder det fra Hammerstones producer Alex Lebovici.

Han tilføjer: »Denne film bliver en autentisk Hideo Kojima-produktion«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af