David Dobrik under voldsom kritik efter YouTube-optagelser endte i åbent kraniebrud

David Dobrik under voldsom kritik efter YouTube-optagelser endte i åbent kraniebrud
David Dobrik. (Foto: Rodin Eckenroth/Getty Images)

David Dobrik blev mødt af heftig kritik, da et af medlemmerne af hans Vlog Squad i marts blev anklaget for voldtægt.

Nu er den så gal igen, men denne gang er det Dobrik, der anklages for særdeles hensynsløs adfærd, efter Vlog Squad-medlem Jeff Wittek kom alvorligt til skade under optagelserne af en video.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er Wittek selv, der på YouTube nu fortæller, hvordan Dobrik under optagelserne til en video i juni 2020 var involveret i et uheld, hvor Wittek fik kraniebrud og adskillige andre alvorlige skader i ansigtet.

Wittek viste skaderne frem på Instagram sidste år efter selve uheldet, men kommenterede aldrig på, hvad der egentlig var sket.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nu afslører Wittek dog, at uheldet skete ved en sø, hvor David Dobrik svingede et reb fra en gravko frem og tilbage ud over vandet.

Inden uheldet havde Dobrik først haft YouTuber og Vlog Squad-medlem Corinna Kopf oppe i rebet.

I en optagelse, der nu florerer på sociale medier, kan man høre hende råbe »Du går altid for vidt!«, da Dobrik intensiverer svingene på trods af, at Kopf ser ud til at miste fodfæstet.

Det er efter dette, at Wittek prøver en tur i rebet. Stuntet går helt galt, hvorefter Wittek flyver igennem luften og lander med ansigtet først ned i vandet.

Wittek har indtil nu været tavs omkring uheldet, men videoen på YouTube er den første i en længere række, der dokumenterer hans liv, heriblandt som medlem af det kontroversielle Vlog Squad.

David Dobrik har endnu ikke kommenteret på sagen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af