Nicki Minaj i åben krig efter bizarre vaccineudtalelser: »Jeg bruger aldrig Twitter igen«

Nicki Minaj i åben krig efter bizarre vaccineudtalelser: »Jeg bruger aldrig Twitter igen«
Nicki Minaj. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Det var formentlig de færreste, der havde set den komme, da Nicki Minaj valgte at melde afbud til årets prominente Met Gala, fordi hun ikke vil vaccineres mod covid-19.

Årsagen var åbenbart noget med en fætters ven, der fik hævede testikler efter vaccinationen. Og nu tager sagen så, tro det eller ej, endnu flere vilde drejninger.

Først ville Twitter underligt nok ikke deklarere hendes tweet som misinformation om coronavirus (der findes ikke forskning, der støtter op om Minajs påstand om hævede testikler, hvilket Anthony Fauci også bemærkede).

Senere hævdede Minaj så, at Det Hvide Hus havde inviteret hende til en snak om vaccinen, hvilket hun havde sagt ja tak til. Det eneste problem var bare, at Det Hvide Hus selv udtalte, at det var bestemt ikke korrekt.

Det fik åbenbart kæden til at hoppe af hos Minaj, for det seneste døgn har hun brugt sin tid på Instagram Live, hvor hun beskylder Twitter for at have låst hendes konto.

»Jeg er blevet suspenderet fra Twitter … en platform, hvor folk hver dag siger de mest grufulde ting«, lød det i en video.

Tidligere på dagen hævdede hun desuden i et opslag, at hun var blevet »smidt i Twitter-fængsel«, og at hun aldrig ville bruge platformen igen.

Twitter har overfor Vulture bekræftet, at de hverken har begrænset eller låst Nicki Minajs profil.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af