Der er nye lumre (og irriterende) emojis på vej til din iPhone

Der er nye lumre (og irriterende) emojis på vej til din iPhone
Emojis. (Foto: Denis Cherkashin)

Når din iPhone på et tidspunkt bliver opdateret med iOS 15.4, er der et par overraskelser i udvalget af emojis.

Det skyldes en ny udgave af Unicode-standarden, som bestemmer, hvilke emojis vi kan bruge, og hvordan de ser ud på vores telefoner.

I alt er der 37 nye symboler, imens der også er nye hudtoner og opdateringer af eksisterende emojis, skriver MacRumors.

Emojipedia har lavet en opsamling af de nye emojis på Twitter, hvilket afslører en blandet pose af bolsjer.

Der er et smeltende ansigt, som nok skal blive populært, når vi alle sammen giver op i løbet af året – enten med en klimakatastrofe eller med en ny variant af corona.

Samtidig er der endnu en »please, vil du ikke nok?«-agtig emoji med hundehvalpe-øjne, som helt sikkert kommer til at være irriterende, når man har set den for sjette gang i én samtale.

Derudover er der en mund, som bider sig i læben, hvilket virker som en oplagt flirte-taktik for folk over 30 år. Der er også forskellige hånd-emojis, hvoraf flere af dem nok falder ind under samme kategori.

Og så kan vi jo lige runde den gravide mand, som nok skal resultere i forfærdede kommentarer fra det konservative segment om, hvor woke emojis (endnu en gang) er blevet.

De nye emojis – som også bliver tilgængelige på andre platforme – inkluderes i iOS 15.4, som lige nu betatestes, men som endnu ikke har en fast udgivelsesdato.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af