Mark Zuckerberg bekræfter: NFT’er indtager snart Instagram

Mark Zuckerberg bekræfter: NFT’er indtager snart Instagram
Mark Zuckerberg. (Foto: Drew Angerer/Getty Images)

Her, der og alle vegne – du kan bare ikke undgå NFT’er, og nu dukker de også snart op på Instagram.

Det bekræftede Metas stifter Mark Zuckerberg ved konferencen SXSW, skriver Engadget. Og selvom han ikke ligefrem afslørede mange detaljer, gav han alligevel en indikation af, hvad vi kan forvente.

»Jeg er ikke klar til at annoncere, hvad det helt præcist indebærer. Men i de kommende måneder vil det blive muligt at inkorporere dine NFT’er på platformen« forklarede Zuckerberg. »Og senere bliver det forhåbentlig muligt at skabe ting i Instagram-økosystemet«.

Der kan tolkes en del på udmeldingen, men det virker oplagt, at en af de fremtidige muligheder bliver at bruge købte NFT’er som profilbilleder – en funktion, som Twitter også har inkorporeret.

Hvad Zuckerberg derimod mener med at skabe (det, der i kryptomiljøet kaldes at minte) NFT’er, er en helt anden sag.

Bliver det muligt at sælge sine opslag direkte på platformen som et digitalt aktiv? Eller kan fans købe objekter fra deres idoler, som på en eller anden måde fremvises?

Det helt store spørgsmål bliver dog formentlig, om Instagram har planer om at skabe en decideret markedsplads for NFT’er, hvor brugerne kan købe og sælge, som det passer dem.

Det ville i hvert fald give mening for Meta som firma, da der er potentiale til at skabe en enorm indkomstkilde, hvis de tager en bid af kagen ved transaktioner.

Indtil videre er det dog ikke noget, som Zuckerberg har kommenteret nærmere på, heller ikke ved sin SXSW-optræden.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af