Tom Holland dropper sociale medier for at passe på sit mentale helbred

Tom Holland dropper sociale medier for at passe på sit mentale helbred
Tom Holland. (Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Tom Hollands knap 68 millioner følgere på Instagram får ikke mere at se til ham på det sociale medie lige foreløbigt.

Skuespilleren har i en video annonceret, at han trækker sig fra ikke kun Instagram, men også Twitter, for at passe på sit mentale helbred.

Det (måske) midlertidige farvel kommer ikke som den store overraskelse, da Holland allerede har holdt sig fra begge platforme i over en måned.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Jeg har taget en pause fra sociale medier for mit mentale helbred, fordi jeg føler, at Instagram og Twitter er overstimulerende og overvældende«, forklarer ‘Spider-Man’-stjernen.

»Jeg bliver fanget i det og går i selvsving, når jeg læser ting om mig selv online, og i sidste ende er det meget skadeligt for mit mentale velvære. Derfor har jeg valgt at trække mig og slette appen«, tilføjer han.

Holland er den seneste i rækken af unge film- og popstjerner, som har talt ud omkring udfordringerne ved at være på sociale medier, og hvordan det påvirker dem mentalt.

Således har ‘Stranger Things’-stjernen Millie Bobby Brown trukket sig fra de populære platforme efter årevis af digital chikane, der sendte hende i terapi.

Og Selena Gomez forklarede tidligere på året, hvordan hun ikke har brugt sociale medier i fire år, men derimod har overladt ansvaret for sin tilstedeværelse online til andre personer.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af