Det eneste sjove ved ‘Maroon 5’-sangers utroskabsdrama er de mange memes

Det eneste sjove ved ‘Maroon 5’-sangers utroskabsdrama er de mange memes
Adam Levine. (Foto: Paras Griffin/Getty Images)

Sociale medier har stået i flammer de seneste dage, efter Adam Levine, forsanger i Maroon 5, er havnet i en slibrig skandale med Instagram-modellen Sumner Stroh.

Kontroversen startede med en video på TikTok, hvor Stroh fremviste private beskeder med Levine og hævdede, at de havde haft en affære, hvorefter sangeren ville opkalde sit ufødte barn – som han venter med sin hustru – efter netop Stroh.

Ja, det er cirka så absurd, som det lyder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
@sumnerstroh

embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen

♬ original sound – Sumner Stroh

Levine var hurtigt ude at afvise anklagerne, men indrømmede, at han var gået over grænsen, og så skulle man måske tro, at sagen var lukket.

Det var den naturligvis ikke, for inden længe dukkede flere kvinder op med billeder af lettere kiksede beskeder, der stiller forsangeren og den slet skjulte liderlighed i dårligt lys.

Og hvis der er noget, som internettet kan få et kollektivt grineflip over, er det en mand på 43 år, der »sexter som en 17-årig, men aldrig har kneppet nogen«, som en bruger skriver på Twitter.

Siden beskederne er kommet frem, er det væltet ud med memes, der alle tager godt og grundigt pis på situationen og ikke mindst Levines sprog i beskeder.

Til Levines forsvar (ikke af hans opførsel, men hans sexting-evner) er det måske svært at forestille, at lumre beskeder overhovedet virker elegante, når de ser dagens lys på internettet.

Ikke desto mindre resulterer det i sjove memes, og dét kan man altid være bare en smule taknemmelig for.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af