Så er Emily Ratajkowski og Pete Davidson vist officielt et par

Så er Emily Ratajkowski og Pete Davidson vist officielt et par
Pete Davidson og Emily Ratajkowski. (Foto: Jamie Squire/Getty Images)

Skulle du være i tvivl om Pete Davidsons datingevner, så har han endnu en gang understreget, at han kan imponere de fleste.

Således lader det til, at han og Emily Ratajkowski efter flere ugers intense rygter har bekræftet, at de er et par, efter de blev spottet til en basketballkamp i weekenden.

Det er sladdermediet Just Jared, der kunne diske op med billederne på Instagram, hvor Davidson og Ratajkowski vinker til kameraerne og dermed anerkender – må man formode, eftersom det ser ganske bevidst ud – deres seneste romance.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

De seneste uger har budt på heftig spekulation om parret, efter de blev spottet af paparazzi midt i en omgang tæt omfavnelse, hvilket Page Six berettede om.

Siden da er der dukket flere billeder op hist og her, imens de to hovedpersoner selv har tiet stille om situationen.

Det var dog lige indtil sidste uge, hvor Ratajkowski var på besøg hos ‘Late Night with Seth Meyers’, hvor hun afslørede, hvorfor Davidson har været i stand til at matche med kvinder, som mange ellers mener er ude af hans liga:

»Folk er sådan: ‘whoa, hvad er det, den fyr kan?’. Og helt ærligt, han er super charmerende. Han er sårbar. Han er dejlig. Hans neglelak er sej! Han ser godt ud!«, forklarede Ratajkowski.

Davidson har tidligere datet skuespillerne Kate Beckinsale, Phoebe Dynevor og Cazzie David, ligesom han også har været involveret med model Kaia Gerber.

Han har også været forlovet med Arianda Grande, og så har han naturligvis været i et meget offentligt forhold med Kim Kardashian, indtil de gik fra hinanden i august.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af