Pedro Pascal nægter at læse liderlige tweets op i omdiskuteret TikTok-video

Pedro Pascal nægter at læse liderlige tweets op i omdiskuteret TikTok-video
Pedro Pascal. (Foto: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images)

Det er ingen hemmelighed, at Pedro Pascal er blevet en eftertragtet herre efter succesen i ‘The Last of Us’ og ‘The Mandalorian’.

Det har resulteret i adskillige tørstende opslag fra liderlige fans på sociale medier, men da han under et interview ved premieren for ‘Star Wars’-serien blev spurgt, om han kunne læse et par stykker af dem højt, takkede han pænt nej.

»Jeg ville elske, hvis du kunne læse et par thirst tweets fra internettet om dig«, lyder det fra Access Hollywoods journalist i en video på mediets TikTok.

Det får Pascal til at bruge et par akavede og meget stille sekunder på at kigge dem igennem, inden han smiler skævt, men alligevel afviser.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
@accesshollywood

We have no choice but to stan a kind considerate king with boundaries 😩❤️ #pedropascal

♬ original sound – Access Hollywood

Den populære skuespiller har efterhånden opbygget et ry for at være en internet-darling, ikke mindst efter han er blevet kåret som sociale mediers uofficielle daddyen rolle, som han flere gange selv har spillet ind i.

Ikke desto mindre har Access Hollywoods interview mødt kritik online for at sætte Pascal i en ufrivilligt seksualiseret situation.

På Twitter skriver en bruger, at »det er det værste, jeg nogensinde har set«, imens en anden kalder det »cringe«.

Samtidig kan det også tænkes, at Pascal prøver at holde sig nogenlunde anstændig, eftersom han går på den røde løber for Disney, der værner notorisk om deres mere familievenlige brand.

Således er der en lignende video fra samme event, hvor han tror, han overhører en person bande i baggrunden, hvilket får ham til at udbryde, at det ikke ville »være særligt Disney-agtigt«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af