Bekræftet: Samsung lancerer Iron Man-smartphone i udvalgte lande

Bekræftet: Samsung lancerer Iron Man-smartphone i udvalgte lande

Det er ikke nogen hemmelighed, at Marvels superhelte er store fans af elektronikproducenten Samsung – særligt grundet det omfattende partnerskaber firmaerne imellem. Det vidner flere reklamer om, men også skamløs product placement i for eksempel ‘Age of Ultron’ i The Avengers-serien.

I weekenden har Samsung så bekræftet, at der kommer en Iron Man-udgave af deres smartphone-topmodel S6 edge. Det skete i et nu slettet tweet, der ikke afslørede andet end at smartphonen er på trapperne. Det ovenstående grynede billede, der ligner et screendump fra en reklame, var vedhæftet.

Siden har en talsperson hos Samsung bekræftet lanceringen over for Mashable og samtidig afsløret at smartphonen kun bliver introduceret på udvalgte markeder inden for de næste måneder.

Hvor vidt Iron Man-udgaven bliver den eneste Samsung-telefon med Marvel-tema, vides i skrivende stund ikke, men koreanske medier spekulerer i, at der kommer en hel serie af smartphones baseret på The Avengers-karakterer.

Designet af superhelte-smartphonen kender vi ikke, men skal man tro de kunstneriske bud nedenfor, så får den Iron Mans karakteristiske røde og gyldne farver.

galaxy-s6-iron-man-728x364

 
samsung-galaxy-s6-and-s6-edge-to-adorn-the-iron-man-suit1

 
samsung-galaxy-s6-and-s6-edge-to-adorn-the-iron-man-suit

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af