Syret virtual reality-video forener tyggegummitechno, cowboydans og rumskibe

»Own Your Dream,« står der et sted i videoen til ‘Stor Eiglass’ med britiske Squarepusher. Hvis videoen er udtryk for Squarepushers drømme, skal han nok skrue lidt ned for fantasy- og Hubba Bubba-forbruget.

Kort fortalt tager videoen dig til en bizar, farverig verden, hvor du cykler hovedløs rundt, inden du dumper gennem et hul og videre til et mørkt univers med dansende cowboys og laserskydende stenstøtter.

Det lyder mærkværdigt, men alt i alt ikke den mest udsyrede musikvideo til dato. Men den omtalte video er alligevel noget særligt, fordi den er tilpasset virtual reality-teknologi, så du kan kan dreje din synsretning rundt i det farverige univers, lige som du har lyst.

Hvis du ikke lige har et par virtual reality-briller liggende, så kan du også få oplevelsen som YouTube-klip i 360 gradersformat. Du styrer med w, a, s og d som piletaster og det virker bedst i Chrome. Det fungerer også i YouTubes app til Android.

Nummeret ‘Stor Eiglass’ er fra den britiske elektromusiker Squarepushers 14. plade ‘Damogen Furies’. Videoen er produceret i samarbejde mellem Marshmallow Laser Feast, Rob Pybus og Blue Zoo. Du kan se videoen her, men hvis den skal være interaktiv, skal du et smut over på YouTube.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Følg med på Soundvenue.com/tech, hvor vi fremover sætter fokus på digital kultur og ny elektronik.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af