Mikael Bertelsen bekræfter: Kirsten Birgit fra Den Korte Radioavis vender tilbage snart

Den smerteligt lange ventetid er snart ovre for fans af klare, parate, skarpe (og satiriske) nyheder leveret af hele Danmarks Radio24syv’s seniorkorrespondent Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm. Den bombastiske nyhedsværtinde vender nemlig tilbage til Den Korte Radioavis i slutningen af august eller starten af september.

Det bekræfter Radio24syvs kanalchef Mikael Bertelsen i et interview med fagbladet Journalisten.

Vi berettede om Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholms dramatiske ildebefindende for åben mikrofon midt i en skarp kritik af ‘Terminator: Genisys’ i slutningen af juni. Siden var der stille omkring hendes tilstand med undtagelse af enkelte kryptiske tweets. Men nu er hendes returning altså endeligt bekræftet.

Mikael Bertelsen benytter i øvrigt interviewet med Journalisten til at forsvare, hvordan han forlangte at programmet skulle fortsætte på trods af den anspændte emotionelle situation:

»Jeg går ind og kan se Kirsten Birgit ligge i en sort- og hvidstribet bluse. Fra den stol, hvor hun læser nyheder, hænger hendes sjal. Men jeg føler faktisk ingenting. Hvis man først som chef begynder at føle noget, så kan du ikke have det her arbejde«, siger Mikael Bertelsen og fortsætter:

»[…]Det eneste, der var top of mind hos mig, var, hvem der skulle læse nyhederne i stedet for Kirsten Birgit. Det har jeg fået hård kritik for – men vi skal jo udkomme«.

Det må Kirsten Birgit formodes at have forståelse for.

Læs også: Sociale medier koger: Er Radio24syvs Kirsten Birgit død?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af