Av, av, av: Brugere latterliggør Apples første app til Android

Et af Apples mere fjendtlige træk i forbindelse med det nye styresystem iOS 9, var lanceringen af deres første app til Android. Appen hedder Move to iOS og gør det nemt at skifte fra en Android-smartphone til en iPhone.

Appen blev introduceret i app-butikken Google Play i går og det har affødt meget spredte anmeldelser. I skrivende stund har 2.840 brugere givet den dårligste rating ud af 3.697 anmeldelser i alt. Omvendt er der også påfaldende mange fem-stjernede anmeldelser, mens midterfeltet ser lidt tyndt ud. Så mon ikke, der har er gang i en skøn Apple- vs. Android-fanboykrig.

Android

Nu er det tid til at hente popcornene, for det virkeligt underholdende element er de anmeldelser, brugere har givet appen med på vejen. De fleste giver drøje hug til Apple for funktioner, der har været Android-standard i årevis.

xl_Android-fan-boy-2-650-80  xl_Android-fan-boys-5-650-80

Andre kritiserer mere generelt Apple for at gøre forbrugere til får – bedre kendt som iSheep – der følger den hype, der følger med Apples produkter.

xl_Android-fan-boys-4-650-80De ultimative fornærmelser? Nogle sammenligner Apple med Blackberry, der gik fra at være den største smartphoneproducent i USA til stort set at forsvinde ud i glemsel få år efter. Av:

xl_Android-fan-boys-6-650-80

AppleHate

Læs også: Gudskelov: Apple vil snart lade dig slette forudinstallerede apps

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af