Kanye, Grimes, ASAP Rocky og Haim støtter op om Alexander Wangs velgørenhedskampagne

Vi skrev i sidste uge om den amerikanske designer Alexander Wangs 10-års jubilæumsfejring, og nu fejrer designeren jubilæet med en velgørenhedskampagne med nogle af både musik- og modebranchens største navne i front.

doo
Designeren har orkestreret en kampagne for DoSomething.org, der med over fire millioner medlemmer er en af de større velgørenhedsorganisationer, som støtter unge og deres sociale udvikling.

Wang har designet en t-shirt og en hoodie til organisationen, der netop er sat til salg på hans website og i alle Alexander Wang-butikker verden over.

doo3
Den anerkendte fotograf Steven Klein har skudt 38 portrætter af mennesker, som Wang beundrer, og som bruger deres stemme og status i den offentlige debat. Listen inkluderer modeller som Joan Smalls, Daria Werbowy, Kate Moss og Cara Delevingne, musikere som Haim, Beth Ditto, Kanye West, ASAP Rocky og The Weeknd og skuespillere som Taraji P. Henson og Kristen Wiig.

Læs også: Det Hvide Hus reagerer på Kanyes påståede præsidentkandidatur

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af