Alexander Wangs fans har bestemt hans nye jubilæumskollektion

Alexander Wangs fans har bestemt hans nye jubilæumskollektion

Det er ti år siden, at den amerikanske designer Alexander Wang brød igennem med et brag med sine og sporty designs, og det fejrer han med en jubilæumskollektion. Kollektionen kommer dog ikke til at indeholde nogen nyheder.

I stedet har Wang bedt sine fans om at stemme på, hvilke tidligere designs, de vil have sat i produktion igen, og nu ligger fanfavoritterne klar.

wang
Kollektionen består af ti sorte styles, flere af dem i læder, som alle tidligere har været favoritter blandt forbrugere, modeller og kendisser. Wangs crowd-sourcing er ganske smart, eftersom mange af hans tidligere looks stadig er ret eftertragtede og flere år efter stadig holder prisen.

wang1
Alexander Wang fik senest opmærksomhed i slutningen af juli, da det blev offentliggjort, at han stopper som chefdesigner for det franske modehus Balenciaga efter godt tre år på posten. I stedet fokuserer han nu på sine egne to mærker, Alexander Wang og T by Alexander Wang.

Den kommende jubilæumskollektion kan forudbestilles allerede nu på Alexanderwang.com. Kollektionen bliver leveret til designerens egne butikker i starten af september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af