Nye tider på Tinder: Når et like ikke er nok, får du nu Super Like

Indtil videre har datingappen Tinders koncept været rimeligt simpelt, deraf også deres succes, og det har kun været muligt at swipe til højre eller venstre – ganske simpelt, er du på eller ikke.

Nu kan du dog få afløst de monotome bevægelser og krampetrækninger i fingrene med en ny og spændende funktion nemlig Super Like, som udløses ved at swipe op eller ved at trykke på det blå stjerneikon ved siden af hjertet.

Men vær ikke for ivrig med fingrene, du har nemlig kun mulighed for at give ét Super Like om dagen, og du kan ikke gemme dem til senere.

Tinder sparer ikke på noget i reklamefilmen for den nye funktion.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Så nu er der altså tilføjet et nyt niveau til din selektive færden på Tinder, som du kan bruge til at få fat i den eneste ene – en gang om dagen.

Hvis du giver en person et Super Like vil vedkommende kunne se, at du er ekstra interesseret. Er personen interesseret i dig, får I naturligvis et match, og hvad der skal ske derfra er op til jer.

Indtil videre er funktionen tilgængelig i Australien, men bliver inden årets udgang tilgængelig i hele verden.

Læs også: Nedsmeltning: Tinder i febrilsk selvforsvar på Twitter

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af