Tendens: Fem udsøgte efterårsfrakker til herrerne

Efteråret er frakketid, og sæsonens bedste byder på en mangfoldighed af udtryk – fra oversize trenchcoats til skandinaviske parkas.

frakke6
AMI
Det er værd at holde øje med det franske mærke AMI, som hurtigt er blevet et varmt navn i den internationale modebranche. Designeren Alexandre Matiussi har med denne frakke i sildebensmønster givet et godt bud på et stilsikkert udtryk.

Ca. 4.600 kr. hos MrPorter.

frakke11
Soulland
Parkaen fra Soulland har den rette blanding mellem veldesignet overtøj og modstandsdygtighed over for vejret. Med masser af lommer, hætte og et sort felt med brandets navn på bagsiden er frakken helt rigtig til de koldere tider.

Ca. 2.500 kr. hos Soulland.

frakke9
COS
En lys efterårsfrakke i camel-farvede toner er et godt look til mørke bukser og sneakers, og denne fra COS i uld og cashmere kunne godt blive en klassiker.

1.500 kr. hos COS.

frakke8
Our Legacy
Our Legacy er altid et godt bud på lækkert og veldesignet herretøj og skaber ofte langtidsholdbare klassikere. Denne sorte frakke (ja, den er sort!) har et gammeldags, men cool udtryk, og materialet er blødt og indbydende.

Ca. 3.500 kr. hos Très-bien.

frakke10
Zara
Denne efterårsfrakke fra Zara er med sit sporty materiale og silhouet et godt bud på et yngre udtryk til den kolde sæson. Hætten og lynlåsen gør den anderledes og cool.

799 kr. hos Zara.

Læs også: 10 lækre efterårs-sneakers til herrerne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af