Dropbox giver Google Docs kamp til stregen med deres nye værktøj Paper

Dropbox giver Google Docs kamp til stregen med deres nye værktøj Paper

Tidligere på året lancerede Dropbox i stilhed en betaversion af et noteværktøj kaldet Notes med muligheden for at flere personer kunne redigere i samme dokument på samme tid. Dette relanceres nu offentligt under navnet Paper, stadig i en betaversion, men med nogle nye unikke funktioner målrettet et helt bestemt publikum.

Samme funktion har du måske stiftet bekendtskab med eksempelvis gennem Google Docs, hvor flere personer kan have fingrene i bolledejen på samme tid.

Men Dropbox har andre planer for Paper, der mere skal ses som et rum til at dele alt muligt forskelligt indhold og ikke kun tekst. Selve skriveprocessen står ikke centralt i Paper, men i stedet er idéudviklingen, før man udarbejder det færdige produkt, centralt.

Det, som er unikt ved Paper, er muligheden for at dele alle slags filer ét sted, hvor alle inviterede brugere kan se det. Man kan både dele tekst, billeder, video og ikke bare links, men for eksempel kan hele videofilen fra YouTube lægges ind, så brugerne i princippet aldrig behøver klikke sig ud af Paper.

Med et @ foran navnet er det muligt at tagge andre brugere, hvis man laver en to do-liste og uddelegerer opgaver. Det er også muligt for alle at kommentere på det forskellige indhold, der deles, både i form af almindelig tekst, men også i billeder og emojis.

Screen_Shot_2015-10-15_at_1

Man kan naturligvis også have private projekter, som kun deles med andre, hvis man tillader det.

Dropboxs relancering og betaversion er især målrettet virksomheder, der i første omgang får lov at prøve Dropboxs nye værktøj, og når der er kommet tilstrækkelig feedback og fikset, hvad der skal fikses, bliver det forhåbentlig et produkt som er tilgængeligt, for alle der i forvejen anvender Dropbox.

Er man interesseret i at afprøve Dropbox’s Paper, skal man enten have en invitation eller skrive sig på en venteliste.

Læs mere: Facebooks ‘Noter’ bliver omdannet til bloggernes nye paradis

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af