Forcy kan give din gamle iPhone 3D Touch-lignende funktioner

Forcy kan give din gamle iPhone 3D Touch-lignende funktioner

3D Touch er en af de største nyheder, der er kommet med iPhone 6S. Den intelligente 3D-funktion er med til at gøre brugen af din iPhone lettere end nogensinde før.

Peek og Pop-funktionen gør dig med et let klik i stand til at tage et hurtigt kig på eksempelvis en e-mail, en adresse, et website eller lignende uden at forlade den side, du er på. Med et hårdere klik får du det fulde overblik. Man kan også, ved at presse let på sine apps, få en menu frem med de funktioner, man anvender mest, og det bliver dermed endnu hurtigere at ringe til dem, man oftest ringer til, tage en selfie eller få vist vej hjem.

Hvis du har en iPhone 4S eller nyere, der kan opdateres til iOS 9, og er interesseret i at få 3D Touch, uden at dræne din opsparing, findes der en app, der kan løse dét problem. Appen Forcy som kan findes gratis hos Cydia App Store, kan give dig funktioner der ligner iPhone 6S’s 3D Touch til forveksling. Der er bare et stort men. Det kræver, at du er villig til at jailbrake din iPhone, som ikke er helt uden sikkerhedsrisici.

Se videoen herunder, hvad den gratis 3D Touch version kan byde på:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: iPhone-anmeldelserne er landet: Bør du opgradere til 6S?

Fejl: Argumentet 'posts' er ikke sendt med