Tilpas dine billeders størrelse perfekt til Facebook og Instagram – på 30 sekunder

Tilpas dine billeders størrelse perfekt til Facebook og Instagram – på 30 sekunder

Størrelsen på de billeder du deler på forskellige sociale medier, såsom Facebook, Instagram, Twitter og Pinterest er ikke ligegyldig. I hvert fald ikke, hvis du vil have det bedste ud af dine billeder og et perfekt udseende på dine sociale profiler.

Hjemmesiden Buffer, som nok mest er anvendt af virksomheder, der vil analysere og planlægge sine opslag på sociale medier, har netop opdateret funktionen Pablo, hvor man nemt kan tilpasse sine billeder forskellige størrelser, som er direkte forbundet med de størrelser, der gør sig bedst på forskellige sociale medier. Det brede til Facebook og Twitter, det høje til Pinterest og det kvadratiske til Instagram.

Er du vild med citater, kan du også nemt tilføje tekst på dit billede i forskellige skrifttyper og størrelser, lige præcis hvor på billedet du ønsker det.

pablo
Pablo kræver at man opretter en bruger, som er ganske gratis og let at oprette, eksempelvis via sin Facebook-profil, og hjemmesiden rummer også funktioner, hvis målet er at høste så mange likes som muligt. Man kan nemlig planlægge sine opslag på forhånd og se hvornår på dagen det er mest ideelt at slå indhold op, i forhold til hvornår andre brugere er mest aktive.

Man kan nemt koble alle sine forskellige social medie profiler til og effektivisere sin brug af disse, hvis man er den meget aktive type, eller ligefrem har en fansskare man skal holde opdateret.

Se i videoen herunder hvor nemt det kan gøres:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Fem nye foto-apps, der kan gøre dig til Terry Richardson

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af