Ny, intens ‘Star Wars: Battlefront’-teaser viser slaget efter ‘Return of the Jedi’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Et af de helt store spørgsmål, der trænger sig på op til premieren på ‘Star Wars: The Force Awakens’, er, hvad der er sket i de 30 år, siden vi sidst så Leia, Luke, Han og de andre i ‘Return of the Jedi’.

Vi ved, at ørkenplaneten Jakku bliver én af lokationerne, hvor handlingen udspiller sig i ‘The Force Awakens’. Star Wars-afficionados vil også vide, at Jakku er stedet, hvor et af Galaksens største slag udspillede sig cirka et år efter slaget på Endor i slutningen af Episode VI.

Det slag giver den seneste teaser for ‘Star Wars: Battlefront’ et kort, men intenst indblik i. Det er ikke meget om slagets udfald, teaseren afslører. Lidt mano e mano-kamp mellem Rebeller og Stormtroopers og AT-AT Walkers på et væsentligt andet underlag end under slaget på Hoth – og naturligvis hvordan det så ud, da en af de enorme Star Destroyer fra trailerne til filmen gik ned.

‘Battle of Jakku’-tillægget kommer allerede 8. december til alle, der forudbestiller spillet.

Læs også: Et intensivt kig på ‘Star Wars: Battlefront’: Det ser galaktisk underholdende ud

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af