Tim Cook taler dunder mod Microsofts tablet/laptop-hybrid

Tim Cook taler dunder mod Microsofts tablet/laptop-hybrid
Foto: Apple

Tim Cook taler med store bogstaver for tiden. Han er på tur rundt i Europa for at promovere den nye iPad Pro og i den forbindelse har han ladet nogle alvorsord falde omkring Apples egne produkter og ikke mindst konkurrenternes.

Til The Irish Independent har han for eksempel udtalt, at han ikke kan se meningen med at koble en laptop med en tablet, som Microsoft har gjort med deres Surface Book. Tim Cook mener, at sammensmeltningen devaluerer begge produkter.

»Vi vil lave verdens bedste tablet og den bedste Mac i verden. At koble de to sammen ville ikke opnå nogle af delene. Man ville begynde at gå på kompromis på forskellige måder,« siger han.

Tidligere var han efter laptops og desktop-computere som helhed, da han studsede over, hvorfor nogen overhovedet kunne overveje at købe en bærbar eller stationær computer

Det ville dog ikke være første gang Apple har ændret mening om noget. For eksempel kunne de ikke se idéen i at kombinere en tablet med et tastatur, som Microsoft gjorde, da de lavede Surface. Det var lige indtil Apple offentliggjorde iPad Pro, der er en tablet med tastatur. Den kommer i øvrigt med en stylus-pen, som Steve Jobs svor, han aldrig ville udvikle. Af og til skifter vindene i æbletræerne.

Læs også: Kommentar: Microsoft er tilbage i storform og giver Apple kam til det grå hår

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af