Apple bag kulissen: Jony Ive afslører en flig af Apples tophemmelige design-studie

Apple bag kulissen: Jony Ive afslører en flig af Apples tophemmelige design-studie

I Apples designstudie er Jony Ive konge. Det er herfra han og designteamet har udtænkt nogle af vor tids mest ikoniske tech-produkter. Og Sir Jony Ive har ikke rigtig lyst til at dele kongerigets hemmeligheder. Derfor er det også et ret unikt indblik i virksomheden som CBS’s 60 Minutes har fået i firmaet.

De har været inde i det allerhelligste og har fået enkelte nye oplysninger med ud, selvom det meste er gamle sandheder om det lukkede firma.

Blandt andet røber Jony Ive, at Apple har 800 ansatte, der arbejder på iPhone-kameraet alene. Han fortæller også, at de netop landede på 4,7 og 5,5 tommersskærme til de to modeller iPhones fordi de føltes »emotionelt godt«. Derudover går han i detaljer med, hvordan produkter kommer fra tegnebræt til færdigt produkt.

I løbet af den timelange udsendelse taler Charlie Rose også med de øvrige Apple-direktører om blandt andet produktkannibalisme og skatteunddragelse.

Du kan se hele udsendelsen HER, hvis du er villig til at sluge en masse reklamer. Disclaimer! Intervieweren Charlie Rose er efter sigende gode venner med Jony Ive.

Læs også: Apple laver lappeløsning til slatne batterier: iPhone får eksternt pukkelrygget batteri

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af