Apple laver lappeløsning til slatne batterier: iPhone får eksternt pukkelrygget batteri

iPhonens akilleshæl har længe været batterilevetid, men de gode folk fra Cupertino har fundet en løsning på problemet. Men det kræver at du smækker et eksternt batteri på din iPhone.

Apple introducerer nemlig deres første batteri-case i form af Smart Battery Case, der fås i hvid eller koksgrå til iPhone 6 eller 6S. Batteriet lover at give 25 timers taletid, 20 timers HD-videoafspilning og top til 18 timers internetbrowsing for den nette sum af 829 kroner. Smart Battery Case fortæller på din iPhone-skærm hvor meget telefonen er opladet og hvor meget det eksterne batteri er afladet.

Eksterne batterier er sjældent fuldstændig overvældende elegante at se på eller holde om og Apples pukkelryggede bud må man da også mene om, hvad man vil. Rigtig mange mener noget på Twitter:

 

På specifikationsfronten er det ikke Rolls Roycen i sammenligning med tredjepartsproducenters. Mophie tilbyder eksempelvis 31 timers ekstra taletid, 24 timers video og 22 timers surfing for et batteri, der koster 140 kroner ekstra. Men der er selvfølgelig ikke et æble-logo på bagsiden.

Læs også: Kinesisk smartphoneproducent laver iPhone-cover – Provokerende?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af