Nick Offerman drikker whisky foran pejsen uden et ord i 45 minutter

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nick Offerman holder – som sin karakter Ron Swanson i ‘Parks & Recreation’ – af livets simple glæder: At arbejde med træ, at være ude i naturen, et godt glas single malt-whisky (helst af mærket Lagavulin) og at holde kæft.

To af de ting formår han at kombinere i videoen herover, der er undertegnedes bedste bud på erstatningen til tv-pejsen. Og selvom du ikke får en dråbe mere action ud af at se videoen end at se på et stillbillede fra den, så er det på samme måde som Shia LaBeoufs biograf-stunt sært dragende at stirre på en ægte mande-mand i 45 minutter.

Videoen er i øvrigt udkommet på Nick Offermans egen YouTube-kanal ‘My Tales of Whisky’, der er yderst underholdende oplysning for alle, der elsker whisky og deadpan-humor.

Den type skæve YouTube-videoer er efterhånden blevet Offermans (og resten af ‘Parks’-castets) varemærke. I forskellige sammenhænge har Offerman blandt andet præsenteret sine træ-emojis, en herreløs hund og naturligvis dybsindige tanker fra badet.

Læs også: Digi-snacks: Anna Kendricks badetanker, FKA Twigs’ peniskjole og Google Maps-spil

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af